Snesere Bylaug er som dataansvarlig forpligtet til at beskytte dine personoplysninger, når du som medlem eller gæst gør brug af Snesere Bylaug, og de services, der tilbydes. Vi tilstræber, at du føler dig tryg ved Snesere Bylaugs behandling af dine personoplysninger. Snesere Bylaug behandler personoplysninger om dig i henhold til denne persondatapolitik og gældende lovgivning. Afgivelse af oplysninger til Snesere Bylaug til brug på vores hjemmeside deles med Internet 123, der er databehandler.

 

Hvornår indsamler og anvender Snesere Bylaug dine personoplysninger?

Snesere Bylaug indsamler oplysninger om dig i følgende tilfælde:

  1. Når du indmelder dig som medlem af Snesere Bylaug, eller udøver medlemsaktiviteter.

  2. Når du tilmelder dig som medlem af Snesere Bylaug eller ønsker at gøre brug af Snesere Bylaug indsamles en række oplysninger om dig for at kunne administrere dit medlemskab og/eller din brug af Snesere Bylaug, samt for at kunne tilbyde og levere relevante services til dig.

Ligeledes bruges dine oplysninger for at kunne besvare konkrete henvendelser fra dig, for at kunne gøre dig opmærksom på særlige medlemstilbud samt for at kunne modtage til- og frameldinger til aktiviteter og arrangementer. I denne forbindelse indsamler Snesere Bylaug alene nødvendige oplysninger om dig, som for eksempel navn, adresse, telefonnummer, emailadresse og status som efterlønsmodtager eller pensionist.

Dine personlige oplysninger behandles og gemmes kun, såfremt du frivilligt har oplyst dem, for eksempel ved udfyldelse af tilmeldingsblanket, deltagelse i et arrangement eller oprettelse af en aftale relateret til Snesere Bylaug.

Vi bringer billeder fra vores arrangementer på vores hjemmeside. Såfremt du ønsker et billede, som du er med på, fjernet eller beskåret, bedes du kontakte webmaster Keld Andersen på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller 60 18 57 36.

 

Hvornår videregiver Snesere Bylaug dine personoplysninger?

Snesere Bylaug kan i visse tilfælde videregive de personoplysninger, der behandles om dig. Dine personoplysninger kan f.eks. blive videregivet, hvis det er påkrævet ifølge gældende lovgivning eller en domstolsafgørelse.

Videregivelsen vil kun ske i det omfang og til dem, det er nødvendigt for at kunne udføre den tjeneste, som du anmoder om, for eksempel i forbindelse med tilmelding til aktiviteter og arrangementer eller i forbindelse med oprettelse af et medlemskab hos Snesere Bylaug.

 

Hvordan beskytter Snesere Bylaug dine personoplysninger?

Snesere Bylaug har tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger for at sikre, at dine oplysninger ikke hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen. Snesere Bylaugs sikkerhedsprocedurer og -processer bliver løbende revideret for at sikre rimelige tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger.

I praksis er det ikke muligt at etablere 100 % sikkerhed, og Snesere Bylaug kan derfor ikke garantere, at oplysningerne er fuldstændig beskyttet mod nogen, som forsætligt forsøger at omgå Snesere Bylaugs sikkerhedsforanstaltninger for at få adgang til oplysningerne. Du afgiver således dine personlige oplysninger på eget ansvar.

 

Hvilke rettigheder har du?

Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som Snesere Bylaug behandler om dig, kan du rette henvendelse til oldermand Janette Weng, Bårsevej 5, Snesere, 4733. Tlf. 25 32 32 25. E-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger Snesere Bylaug behandler om dig. Hvis det viser sig, at disse oplysninger er urigtige eller vildledende, har du ret til at anmode Snesere Bylaug om at rette, blokere eller slette disse oplysninger. Derudover kan du til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for yderligere behandling. I denne forbindelse gøres opmærksom på, at dit medlemskab hos Snesere Bylaug er betinget af, at du afgiver og opdaterer de i Snesere Bylaugs indmeldelsesblanket påkrævede oplysninger, der er nødvendige for, at registrere dig som medlem samt administrere dit medlemskab. Du kan anmode om, at oplysninger om dig, som er personoplysninger, slettes.

 

Hvor længe opbevarer Snesere Bylaug dine personoplysninger?

Hos Snesere Bylaug gemmes dine personoplysninger, så længe det er nødvendigt for at kunne levere de services, tjenester og ydelser, som du har bedt om, så længe det er nødvendigt for et berettiget formål, såsom administration af dit medlemskab af Snesere Bylaug, eller i så lang tid som det er påkrævet i henhold til lovgivningen. Såfremt vi som dataansvarlig og databehandler af hensyn til lovgivningen i øvrigt er forpligtet til at opbevare oplysningerne om dig, beholder vi disse oplysninger, så længe vi er forpligtet hertil.

 

Hvad sker der, når Snesere Bylaug ændrer denne persondatapolitik?

Snesere Bylaug opdaterer kontinuerligt denne persondatapolitik for at sikre, at vi præsenterer dig med så præcis information som muligt, samt for at sikre at vi overholder gældende lovgivning. Dette medfører, at Snesere Bylaug løbende vil opdatere og ændre denne persondatapolitik. I tilfælde af væsentlige ændringer giver Snesere Bylaug dig besked via e-mail. Den til enhver tid gældende version af denne persondatapolitik kan rekvireres ved at kontakte Snesere Bylaug på  tlf. 25 32 32 25 eller e-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

 

Henvendelser og spørgsmål.

Du skal være meget velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til vores persondatapolitik eller de personoplysninger, som vi indsamler og behandler om dig:
Snesere Bylaug, oldermand Janette Weng, Bårsevej 5, Snesere, 4733. Tlf. 25 32 32 25. E-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..